Yönetim Bilişim Sistemleri

COD-MON Projesi Başlangıç Toplantısı (Kick-Off Meeting) Gerçekleştirildi

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mehmet KOKOÇ'un koordinatörlüğünde Üniversitemizin stratejik ortak olarak yer aldığı, KTÜ öğretim elemanı Dr. Memnüne KOKOÇ yürütücülüğünde Erasmus+ Okul Eğitiminde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-SCH) kapsamında desteklenen “Montessori Based Unplugged Coding and Robotic in Early Childhood” adlı projenin Trabzon şehrindeki başlangıç toplantısı 31 Mayıs-3 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Başlangıç toplantısı etkinlikleri, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde, proje ortağı yerli ve yabancı kuruluşların temsilcileri, ilgili paydaşlar, KTÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemil RAKICI ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Evren GÖRMÜŞ, bölüm başkanımız Doç. Dr. Mehmet KOKOÇ ve Okul Öncesi Eğitim ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Yasin ÖZTÜRK'ün katılımıyla 31 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen açılış töreni ile başlamıştır.

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI’nın konuşması ile başlayan tören, İtalya Bari Üniversitesi'nden Doç Dr. Valeria ROSSİNİ ve Trabzon Üniversitesi’nden Doç Dr. Yasin ÖZTÜRK’ün sunumuyla devam etti. COD-MON Projesi Yürütücüsü Dr. Memnüne KOKOÇ tarafından projenin tanıtımı ve Unplugged Kodlama ve Robotik başlıklı bir sunum gerçekleştirilmiştir.  Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mehmet KOKOÇ’un, E-Öğrenme Platformu ve Öğrenme Toplulukları başlıklı sunumu ile ilgili açılış etkinliği tamamlanmıştır.